Строителят на Колежа Илиян Филипов обяви, че вече не участва в

...
Строителят на Колежа Илиян Филипов обяви, че вече не участва в
Коментари Харесай

Строителят на Колежа: Не участвам в управлението на клуба заради интриги, Ботев има сив кардинал

Строителят на Колежа Илиян Филипов разгласи, че вече не взе участие в ръководството на Ботев Пловдив заради интриги. Той упрекна за тях члена на Борда на шефовете на клуба Александър Ослан. Бизнесменът изясни решението си с послание към почитателите на отбора.

Съобщението на Филипов:

" Уважаеми ботевисти,

На 8 юни 2023 година разгласих, че не вземам участие в оперативното ръководство на клуба, защото срещам недоразумения. Основната причина за това е лицето Александър Ослан, изживяващо се като сив кардинал в " Ботев ". Именно той направи голям брой интриги, които дърпат моят обичан клуб единствено и само обратно.

Аз като човек, ръководещ огромен брой компании, не мога да вземам участие в сходен тип ръководство. " Ботев " е тимът на моето сърце и постоянно ще оказвам помощ.
И с цел да няма интриги и спекулации, държа да кажа, че сме в отлични връзки със притежателя на клуба - Антон Зингаревич. И в случай че той има потребност от моята поддръжка, постоянно ще я получи, само че аз и на него персонално съм изразил безапелационното си мнение, че с лицето Ослан няма по какъв начин " Ботев " да върви напред.

Относно стадион " Христо Ботев ", строителството върви с цялостна мощ, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, по този начин и по цялостното довеждане докрай с покрита козирка и фасада. В края на август ще стартираме монтирането на козирката на Северната естрада, а малко по-късно и на Южната естрада.

Имаме подписани контракти с две компании, които ще работят редом по двете трибуни. Целият проект е изработен по този начин, че строителните действия да не попречват мачовете на Ботев в Еfbet Лига.

Най- хубавото нещо в последните месеци за " Ботев " е назначението на Станислав Генчев за треньор. Благодаря на Антон Зингаревич, който се съгласи, че точно младият експерт е верния човек.

Това, което видях на мачовете с " Арис " и " Раднички " (Ниш) е един друг тим. Надявам се, че скоро Генчев ще получи обещаните футболисти и ще направи боеспособен тим, който да рад-ва почитателите с играта си.

Затова приканвам всички ботевисти по един или различен метод да подкрепим тима в предстоя-щия мач с " Локомотив " и да покажем кой е господарят на Пловдив! "

С Уважение,
Илиян Филипов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР